מרינה לבובסקי 10 min. 15 min.

כמה טעים ככה קל להכנה! קבלו את המתכון!

1

מרכיבים:

2

5 קישואים גדולים.

כרישה גדולה אחת.

1 בצל גדול.

צנצנת (100 גרם) רסק עגבניות

1 כפית סוכר.

כפית מלח אחת.

חצי כפית פלפל שחור גרוס.

עלה דפנה.

2 כפות שמן צמחי.

להגשה:

1 בצל.

1 כף שמן חמניות ארומטי (לא מזוקק) או שמן זית

1 כף חומץ 5%

אופן הכנה:

1. שוטפים את הקישואים היטב וחותכים לקוביות גדולות.

3

2. מקלפים היטב את הבצל והכרישה, שוטפים וקוצצים.

4 5

3. בסיר גדול עם תחתית עבה שמים את שני סוגי הבצל, השמן הצמחי ומטגנים על אש בינונית.

6

4. להכניס את כל הקישואים והתבלינים ביחד.

7

5. מבשלים קישואים כ -20 דקות, מערבבים מדי פעם. כמעט כל הנוזלים צריכים להתאדות.

אם זה לא קורה ,אנו ממשיכים לבשל את הקישואים על אש גבוהה, ללא מכסה, תוך ערבוב מתמיד עוד כמה דקות.

8 9

6. מכניסים רסק עגבניות, מערבבים.

10 11

7. אנו ממשיכים לבשל את ירקות, תוך כדי ערבוב על אש גבוהה למשך 5 דקות נוספות, עד לקבלת צבע כתום.

12

8. מכבים את הכיריים ומוציאים את עלה הדפנה.

13

9. טוחנים את הקישואים בעזרת בלנדר עד קבלת מסה חלקה לחלוטין.

14 15

10. מוסיפים חומץ ושמן צמחי, טועמים, מביאים לטעם מאוזן, מצננים.

16

11. מוסיפים בצל חתוך לקוביות דק.

17 18

זה הכול!

מעבירים את ממרח קישואים הנפלא שלנו לצנצנות ושומרים למקרר.

19

מגישים עם לחם טרי…

20 21

ותוסיפו ביצה מבושלת מעל… מממממממ…

22 23

אין יותר טעים מזה! אין! תהנו 🙂

בתאבון!