מרינה לבובסקי 10 min. 15 min.

זה כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול… למה זוקיני ולא קישואים? אפשר גם קישואים… אני מעדיפה זוקיני גם בגלל הטעם שחזק יותר, וגם יש להם פחות נוזלים.

1

מרכיבים:

2

5-6 זוקיני בגודל בינוני

בצל 1

צרור קטן של פטרוזיליה

4 ביצים

5-6 כפות של קמח מלא או קמח אורז

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

2-3 כפות שמן צמחי

להגשה:

שמנת חמוצה או יוגורט, ובנוסף כמה פרוסות של סלמון מעושן או סלמון מלוח בכבישה עדינה.

אופן הכנה:

1. זוקיני שטופים ומיובשים ,מגרדים על פומפייה גסה.

מוסיפים מעט מלח ומשאירים בצד למשך 30 דקות ואז סוחטים נוזלים.

3

2. בצל מקלפים וקוצצים גס.

4

3. לשטוף פטרוזיליה, לייבש ולקצוץ גס

5

4. ופטרוזיליה לטחון דק

6 7

5. בקערה גדולה ועמוקה מערבבים את כל מרכיבים.

8 9

6. מטגנים לביבות בשמן צמחי על אש בינונית עד להזהבה.

10 11

7. מניחים לביבות מוכנות על מגבת נייר.

12

הם כלכך חמודים!

13

ואם יש לכם סלמון מלוח בכבישה עדינה… שילוב מושלם! המכון ממש כאן!

14 15

לצורך ההגשה נצטרך גם שמנת חמוצה או יוגורט טבעי ופטרוזיליה

16

בתאבון!