במילה אחת – שלמות! הכנת בצק לוקחת 10 דקות ואפיית עוגיות עוד 18 דקות! ואנחנו מקבלים עוגיות כל כך טעימות… אמרתי כבר! שלמות!

חומרים:

150 גרם סוכר חום

150 גרם קמח לבן

50 גרם חמאה רכה

4 כפות (100- 110 גרם) חמאת בוטנים באיכות טובה

ביצה 1

2 כפיות אבקת אפייה

קורט מלח

50 גרם שוקולד צ'יפס

50 גרם בוטנים קלויים

 

אופן הכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות

2. חמאה, חמאת בוטנים וסוכר חום מקציפים בקערת המיקסר עד קבלת מרקם אחיד.

3. מוסיפים ביצה וממשיכים להקציף עד קבלת מרקם קרמי.

4. מוסיפים קמח עם מלח ואבקת אפייה. ממשיכים ללוש עד שהבצק מתגבש לגוש.

5. מוסיפים בוטנים ושוקולד צ'יפס, מערבבים הכל ואוספים את הבצק לכדור.

 

6. מגלגלים כדורים בגודל אגוז מלך, ומסדרים את העוגיות במרחק קטן על מגש אפייה מכוסה בנייר אפייה. כל הכדורים אמורים להיכנס בתוך מגש אחד.

7. אופים 15- 18 דקות, לא יותר,עד הזהבה.

עוגיות חמות יהיו רכות, כאשר יתקררו יתקשו.

זה הכל! מושלם!

תהנו!

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *