פשטידה עדינה מאוד עם טעם קטיפתי, המרקם גמיש של ברוקולי, בשילוב עם טעם עדין של גבינות שונות הופכות את הפשטידה המדהימה הזה – לטעימה להפליא.

מרכיבים:

קופסא (200 גרם) של 5% או 9% גבינה לבנה רכה.

קופסא (200 גרם) של גבינה קוטג'5%

200 גרם גבינה בולגרית מעט מלוחה.

200 גרם גבינת קשקבל מגורדת.

100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת.

5 ביצים

100 מ"ל חלב

100 גרם חמאה

3 כפות קמח עם אבקת אפייה.

2 ראשי ברוקולי

חופן עירית

מעט אגוז מוסקט

מלח , פלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

1. את הברוקולי פורסים לפרחים,מכניסים למים רותחים וממולחים למשך 3 דקות.

לאחר מכן מעבירים לקערה של מי קרח ואחרי מספר דקות שופכים את המים.

2.ממיסים את החמאה למצב נוזלי

 

3.את הביצים מקציפים עם החלב

 

4. מוסיפים קמח ותבלינים במסת הביצה, מערבבים ביסודיות.

 

5. מוסיפים את כל סוגי הגבינות שמצויינים במתכון, את החמאה ומערבבים היטב.

 

6.את עירית קוצצים דק ומכניסים ביחד עם הברוקולי לתוך הבלילה של הביצים.

 

7.Аккуратно перемешиваем и выкладываем в смазанную сливочным маслом форму.

.מחממים תנור ל 180 מעלות

9 .מפזרים מעט גבינה מגורדת ומכניסים לתנור לאפיה למשך 40-45 דקות,עד לקבלת גוון זהוב.

הפשטידה שלנו מוכנה!

בתאבון !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *