מתכון לרוטב פשוט ואלגנטי, מתאים מאוד לאוהבי ארוחה פשוטה, טעימה וקלילה. זה מקרה מצוין כאשר רוטב מופחת קלוריות אינו משפיע על טעמו הנפלא. ספגטי ריחני שיהנו ממנו באותה מידה ילדים ומבוגרים, אלו ששומרים על הגזרה , ואלה שעבורם הדבר החשוב ביותר …. שיהיה טעים טעים!

 

מרכיבים:

1 קילוגרם עגבניות שרי

5-6 שיני שום.

פלפל ירוק חריף

מספר גבעולי טימין

2 כפיות סוכר שטוחות

כפית מלח ים

רבע כפית פלפל שחור, או תערובת של פלפלים.

2 כפות שמן זית

10-14 עלי בזיליקום טריים.

 

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל 180 מעלות.

2. שוטפים היטב את העגבניות .

3. בכלי עמיד בחום מניחים שכבה של עגבניות, שום, פלפל חריף ותימין.

4. יוצקים שמן זית, סוכר, פלפל ומלח.

5. אופים במשך 40 דקות .

6.מסירים את הענפים מהעגבניות ואת הטימין.

7. מכניסים את הירקות האפויים בבלנדר, יחד עם המיץ שנוצר ומוסיפים עלי בזיליקום.

8. מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

9.מבשלים ספגטי או כל סוג של פסטה לפי טעמכם האישי.

10.את הרוטב המוכן מעבירים למחבת עמוקה ומרתיחים .

11.מכניסים את הספגטי ברוטב הרותח.

12.מערבבים בעדינות ומחממים עוד 2-3 דקות .

ספגטי ברוטב עגבניות שרי מוכן!

בתאבון!

 

3 תגובות על “ספגטי ברוטב עגבניות שרי אפויות”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *