מרינה לבובסקי 10 min. 15 min.

סט צנוע של מוצרים פשוטים, מעט זמן – ואתם מגישים על השולחן פסטה סיציליאנית טעימה במיוחד!

1

מצרכים:

2

2- 3 חצילים.

3-4 שיני שום.

1/4 כוס שמן זית

קורט צ’ילי יבש.

250-300גרם מחית עגבניות איטלקיות (רוטב העגבניות).

כפית אורגנו וכפית בזיליקום מיובשים.

1 כפית סוכר.

מלח ופלפל לפי הטעם.

קורט צ’ילי יבש.

אופן החנה:

1. חממו את התנור ל -180 מעלות.

2. מקלפים את החצילים וחותכים לקוביות.

3

3. מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן בשמן זית ואופים 25-30 דקות.

4

4. מטגנים כמה פרוסות חצילים בשמן זית עד להזהבה, ומניחים על מגבות נייר.

5 6

5. במחבת עמוקה מעת מטגנים את השום הקצוץ בשמן זית.

7

6. מכניסים את החציל האפוי, את כל התבלינים, מערבבים ומבשלים במשך 5-7 דקות.

8 9

7. מוסיפים את מחית עגבניות (רוטב העגבניות), מערבבים היטב ומטגנים במהירות.

10 11

8. מוסיפים מעט מים חמים ומבשלים על אש קטנה למשך 10 דקות מתחת למכסה סגור.

12

9. הרוטב לפסטה “נורמה” מוכן!

13

השאירו את המחבת עם הרוטב על אש נמוכה עד שהפסטה יהיה מוכנה.

10. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שמופעים על האריזה, מערבבים עם הרוטב ומגישים, מעוטרים בפרוסות חציל מטוגן.

14

מפזרים פרמזן מגוררת אם רוצים.

אתם אפילו לא יכולים לדמיין כמה זה טעים …

15

תהנו!

16

בתאבון!