מרינה לבובסקי 10 min. 15 min.

אל תהססו לרגע! זה מתכון פסטה הכי קל ומוצלח  שאני מכירה. עלות מינימלית של  זמן ומאמץ ותגיעו  לתוצאה מושלמת. למבוגרים ולילדים, “הוואו” מובטח. רוצו לבשל, אחרי  זה תגידו לי תודה 🙂

2

מרכיבים:

500 גרם (חבילה אחת ) של פסטה פטוצ’יני.

500 גרם שרימפס קפוא.

מיץ מלימון 1

500 מ”ל של שמנת 32% שומן

חופן של עירית או בצל ירוק

מעט אגוז מוסקט

חצי כפית פלפל לבן

מלח לפי הטעם.

אופן ההכנה :

1.מפשירים את השרימפסים  ומניחים בתוך מיץ הלימון למשך 10 דקות.

3

2. בצל ירוק, קלוף, שטוף ויבש, קוצצים דק. לרוטב זה מתאים גם עירית.טעמו עדין יותר להפליא בשילוב עם רוטב שמנת.

4 5

3. פטוצ’יני מבשלים לפי הוראות על האריזה.

6

4. בזמן שהפסטה מתבשלת, מכינים את הרוטב. מביאים לרתיחה שמנת, מוסיפים מעט אגוז מוסקט , פלפל לבן טחון ומלח . מבשלים תוך ערבוב מדי פעם, כ -5 דקות. הרוטב צריך להצטמצם בשליש.

7 8

5.  מוסיפים את השרימפסים שטופים ויבשים (בעזרת מגבת נייר ). מביאים לרתיחה ומחממים 2 דקות.

9 10

6.מוסיפים את הבצל הירוק או העירית ומייד מכבים את האש

12 13

7. מכניסים את הפסטה לתוך הרוטב הרותח, מערבבים הכול בזהירות ומגישים ישר לשולחן.

14 15

מפזרים מעל  בצל  ירוק .

16

תהנו! זה מאוד מאוד טעים!

18

בתאבון!