זה מקרה קלאסי לאיך ניתן להגיע לטעם יוצא דופן ללא תוספות סוכר ושומנים. פשוט נמס בפה, אתם חייבים להכין אותה!

 

מרכיבים:

750 גרם גבינה לבנה 3%- 5%.

2 קופסאות יוגורט( 400 גרם) 1.5% ללא תוספות.

3-4 ביצים

קליפה מלימון

2\1 כוס קמח תירס( פולנטה)

10 מ"ל ממתיק נוזלי

2 כפיות תמצית וניל

כוס פירות יבשים: חמוציות ומשמשים.

 

אופן ההכנה:

  1. פירות יבשים שוטפים ומסננים, משמשים חותכים לקוביות.

2. מקציפים במטרפה את הביצים , מעט מאוד, מוסיפים את כל המרכיבים הנוזלים שבמתכון ומערבבים.

3. מוסיפים קמח תירס ומערבבים היטב.

4. מוסיפים קליפת לימון מגורדת.

מכניסים לבלילה גם פירות יבשים ומערבבים הכל ביחד.

5. מחממים תנור ל180 מעלות.

6. בכלי זכוכית עמיד בחום מתיזים מעט שמן בספריי ומעבירים פנימה את כל הבלילה שהכנו.

7. אופים כשעה עד קבלת צבע צהב בדפנות.

8. מניחים את הפשטידה להצטנן מעט ושמים במקרר לפחות לשעתיים, מקשטים בפירות לבחירתכם.

בתאבון!

© תודה לצלמת: Mirit Azar Karmon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *