מתכון שווה ביותר, קל להכנה, הצלחה אדירה במגוון רחב של אירועים: פיקניקים, ארוחות ערב וארוחות בוקר.

 

מרכיבים:

1 חבילה (10 יחידות) של פיתות קטנות.

500-600 גר' גבינת טוב טעם (טוורוג).

4-5 שיני שום.

2 כפות מיונז.

1 חבילת שמיר (או כל ירק אחר).

מלח, פלפל לפי הטעם.

שמן צמחי לטיגון.

 

אופן ההכנה:

1. קוצצים שום ושמיר

2. להוסיף את הגבינה, מיונז, מלח ופלפל. לערבב היטב את הכול יחד.

3. לחתוך את הפיתות לאורך, לא עד הסוף.

4. לפתוח כל פיתה ולמלא במילוי שהוכן.

 

5. מטגנים בשמן צמחי עד לקבלת גוון חום זהוב.

6. את הפיתות המטוגנות מניחים על מגבת נייר כדי להיפטר משומן מיותר.

זה הכל!

בתאבון!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *