3-4 מרכיבים בלבד, 10-15 דקות הכנה, ויש לכם ממרח טונה שהוא פשוט מעדן! הסוד שלי לפטה טונה מושלם – הוא שימוש בטונה איכותית (ניתן גם להשתמש בסטייקים קפואים) ולא מזון משומר..

מרכיבים:

2-3 יחידות של סטייק טונה

בצל – 1 בגודל בינוני

מיונז – 2-3 כפות

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

 

הכנת הפטה טונה:

* ראשית יש להפשיר את הסטייקים, ולייבש אותם עם מגבת נייר. לאחר מכן נחתוך את הנתחים לרצועות עבות. ונוסיף מלח ופלפל.

* לאחר מכן הניחו את רצועות הטונה על מחבת חמה עם שמן זית ,וטגנו במהירות על אש גבוהה משני הצדדים.

מיד לאחר שהדג משנה את צבעו לבהיר, יש להסיר את המחבת מהאש

כעת ניתן לתת לדג המטוגן להתקרר.

* יש לקלף בצל ולחתוך אותו לקוביות.

* נכניס חתיכות טונה, בצל ומיונז למעבד מזון עם סכין חיתוך. נטחן ונערבב את כל המרכיבים עד היווצרות תערובת אחידה וחלקה.

* פטה הטונה שלנו מוכן.

מומלץ ביותר עם לחם טרי וירקות!

תהינו!

בתיאבון!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *