מה אוכל להגיד??? מהר, טעים משביע ובריא!!! דל קלוריות, אך משביע. פשוט להכנה ולא תצטערו.

מצרכים:

2 כוסות עדשים

1 בצל

2 גזרים

2 קישואים

1 שורש פטרוזיליה

2-3 גבעולי פטרוזיליה

1 פלפל ירוק חריף

3-4 שיני שום

צרור פטרוזיליה קטן

3 כפות שמן זית

עלה דפנה

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הבצל, הגזר, הקישואים, הסלרי ושורש הפטרוזיליה לקוביות קטנות.

2. מוזגים שמן זית לסיר 4-5 ליטר, מוסיפים בצל, גזר, סלרי ושורש פטרוזיליה. מבשלים את הירקות 5-7

3. שום ופלפל חריף קוצצים דק.

4. מוסיפים את הקישואים, פלפל, שום וממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות.

5. מבררים ושוטפים היטב את העדשים ומוסיפים לסיר.

מוזגים מים רותחים, מוסיפים עלה דפנה, מתבלים במלח ופלפל.

ממשיכים לבשל כ-10 דקות עד להכנה.

6. קוצצים דק את הפטרוזיליה.

7. מוסיפים את הירק למרק הרותח ומכבים את האש.

זהו, המרק מוכן!

 

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *