סלט כזה ימשוך תשומת לב בין מאכלים רבים ושונים על השולחן. אנשים עם טעם שונה לחלוטין אוכלים את הסלט היפה והטעים הזה באותה רמה של ההתלהבות. בנוסף, ניתן לאחסן מלאי של הסלט הזה במקרר. למחרת הוא יהיה טעים עוד יותר.

 

חומרים:

ירקות:

2-3 ראשי קולורבי

3-3 גזרים גדולים

1 בצל גדול

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

 

למרינדה:

אחד וחצי ליטר מים

3 כפות של מלח גס

1/4 כוס סוכר

1/4 כוס חומץ

 

להגשה:

שמן זית או שמן צמחי אחר

פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק

 

אופן ההכנה:

1. מרתיחים את כל המרכיבים של המרינדה עד שהסוכר ומלח נמסים.

2. שוטפים ומקלפים את הירקות.

3. חותכים את כל הירקות בדומה לחיתוך של תפוחי אדמה לצ'יפס.

4. מערבבים את הירקות ומעבירים אותם למיכל עמוק.

5. מוסיפים מרינדה רותחת למיכל עם הירקות, מכסים את המיכל ומשאירים להתקרר.

זהו, הסלט מוכן.

לפני האכילה מנקזים את המרינדה מהמיכל.

מוסיפים שמן זית או שמן חמניות וירק.

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *