מרינה לבובסקי 10 min. 15 min.

מתכון זה נוצר על מנת “למחזר” בננות בשלות, הן מתקלקלות מהר מדי! את שאר המוצרים תמיד ניתן למצוא בכל מטבח. מתוק למדי, עסיסי, לח וסופר קל להכנה. ואפילו לא צריך מיקסר!

1

נצטרך 2 תבניות אינגליש קייק.

מרכיבים:

2

4 בננות בשלות מאוד.

2 תפוחים.

1 לימון (גרידה ומיץ).

2 ביצים.

1 כוס (200 גרם) סוכר

100 גרם חמאה.

2 כוסות (280 גרם) קמח.

רבע כפית מלח.

שקית 1 אבקת אפייה.

2 כפיות תמצית וניל.

אופן הכנה:

1. המסת חמאה במיקרוגל.

3

2. מקציפים ביצים עם סוכר.

4 5

3. לביצים עם סוכר מוסיפים חמאה ומערבבים.

6

4. מוסיפים וניל ואת כל החומרים היבשים.

7 8

5. בננות מועכים לפירה:

9 10

6. מגרדים קליפת לימון וסוחטים מיץ

11

7. בננות, גרידה ומיץ לימון מוסיפים לבצק.

12 13

8. מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות.

14

9. מוסיפים תפוחים לבצק, מערבבים.

15 16

מחממים את התנור ל -160 מעלות.

משמנים 2 תבניות בחמאה וממלאים 3/4 בבצק.

17

אופים כשעה עד להזהבה.

18

זה הכול!

19

20

תהנו!

21

בתאבון!