מרינה לבובסקי 10 min. 15 min.

במילה אחת- שלמות! הכנת בצק לוקחת 10 דקות ואפיית עוגיות עוד 18 דקות! ואנחנו מקבלים עוגיות כל כך טעימות……. אמרתי כבר! שלמות!

עוגיית הבוטנים הכי טעימה שיש מתכון

1

 חומרים:

2

150 גרם סוכר חום

150 גרם קמח לבן

50 גרם חמאה רכה

4 כפות (100- 110 גרם) חמאת בוטנים באיכות טובה

ביצה 1

2 כפיות אבקת אפייה

קורט מלח

50 גרם שוקולד צ’יפס

50 גרם בוטנים קלויים

אופן הכנה:

1. מחממים את התנור ל180 מעלות

2. חמאה, חמאת בוטנים וסוכר חום מקציפים בקערת המיקסר עד קבלת מרקם אחיד.

3 6

3. מוסיפים ביצה וממשיכים להקציף עד קבלת מרקם קרמי.

5 6

4. מוסיפים קמח עם מלח ואבקת אפייה. ממשיכים ללוש עד שהבצק מתגבש לגוש.

7 8

5. מוסיפים בוטנים ושוקולד צ’יפס, מערבבים הכל ואוספים את הבצק לכדור.

9 10 11

6. מגלגלים כדורים בגודל אגוז מלך, ומסדרים את העוגיות במרחק קטן על מגש אפייה מכוסה בנייר אפייה. כל הכדורים אמורים להיכנס בתוך מגש אחד.

12 13

7. אופים 15- 18 דקות, לא יותר,עד הזהבה.

14

עוגיות חמות יהיו רכות, כאשר יתקררו יתקשו.

זה הכל! מושלם!

15

תהנו!

16

17

בתאבון!