כשתבינו כמה זה קל להכנה… אתם תבינו כמה זה טעים … 10 דקות של עבודה יומיים- שלושה של המתנה ואתם יכולים ליהנות מטעם נהדר של חמוצים תוצרת בית!!

חומרים:

קילו – קילו וחצי מלפפונים טריים.

צרור שמיר

8-10 שיני שום

2 כפות מלח ים גס

ליטר מים

חצי פלפל חריף ירוק אדום.

כמה גרגירים של פלפל אנגלי

3-4 עלי דפנה

 

אופן ההכנה:

1. לשטוף היטב מלפפונים ושמיר.

2. ממיסים מלח במים פושרים.

3. מקלפים את השום

4. לצנצנת זכוכית נקייה ויבשה מכניסים שום, שמיר ופלפלים.

5. מכניסים את מלפפונים לצנצנת

6. ממלאים את הצנצנת במים ומוסיפים עלי דפנה

7. סוגרים היטב את הצנצנת עם מכסה ומשאירים להחמצה לכמה ימים.

לשמור חמוצים במקרר למשך חודש, לא יותר.

זה הכל! תהנו!

בתאבון!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *