מרינה לבובסקי 10 min. 15 min.

אתם לא מבינים כמה זה טעים! כבונוס תקבלו גם את מרק העוף מושלם!

כנפיים מטוגנות הכי טעימות שיש מתכון

1111111

מצרכים לבישול הכנפיים:

1 ק”ג כנפי עוף

1 בצל

2 גזרים

שורש פטרוזיליה

2 גבעולי סלרי

2 סנטימטרים שורש ג’ינג’ר

כף שמן צמחי לטיגון ירקות

מלח, פלפל לפי הטעם.

מצרכים לטיגון הכנפיים:

4

2 ביצים

כפית חרדל

2 שני שום

2 כפות קמח

כפית מלח

כפית פלפל

שמן לטיגון.

להגשה כל רוטב לפי טעמכם:

מיונז עם שום או חזרת, צילי מתוק.

אופן הכנה:

1. מנקים היטב את הכנפיים וחוצים לשניים.

5

2.שוטפים ירקות היטב,מנקים וחותכים לחתיכות גסות.

8

3. מסדרים ירקות בסיר גדול עם שמן מחומם.

10

4. מטגנים ירקות על חום גבוה עד הזהבה.

11

5. מכניסים כנפיים ומטגנים מהר מאוד על אש גבוהה, מוסיפים מים רותחים.

12 13

6. מרתיחים,מורידים את הקצף ומבשלים על אש קטנה שעה- שעה וחצי

14

7. בעזרת כף מוצאים את הכנפיים.

15

ועכשיו נכין את הכנפיים:

1. מערבבים את הקמח עם מלח ופלפל.

22

2. טורפים היטב את הביצים.

23

3. שום קצוץ וחרדל מערבבים עם ביצים

24

4. את הכנפיים המבושלות ומקוררות מצפים בקמח ואז בביצה.

25 26

5. מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה ומניחים על נייר סופג.

29 30

הכנפיים מוכנים. סיימנו!

מגישים את המנה עם רטובים שונים:

מיונז עם שום או חזרת, צילי מתוק, פירות פיקנטי.

תהנו!

27

28

בתאבון!